Diskuse

Lež má krátké nohy a jmenuje se Andrej

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Možná má lež krátké nohy, ale zato určitě má dlouhé ruce.

0 0
možnosti

Včera jsem sledoval diskuze - reakce na webech ohledně sněmovny a obrázek byl děsivý jednoduchost, malost, malost a potřeba honu na veřejného škudce.

Minulý režim a dnešek prostě zlikvidoval opravdové osobnosti a zůstal zde jen ... .

My do života vstupujeme s určitou neznalostí a iluzi o světě, každá nová generace znovu a znovu, ale realita a lidská povaha je naprosto od přírody jiná ... .

Můžeme žít v této iluzi a budovat ji, ale následky budou a jsou tragické, dnes to poznává celá Evropa a my včera ve sněmovně a diskuzích na webech.

Je potřeba si konečně přiznat jaký opravdový charakter člověka je a jak pracuje v určitých podmínkách a možnostech doby.

Zde platí heslo bližší košile nežli kabát.

Navíc je potřeba používat logiku a číst mezi řádky, neboť další lidská vlastnost je manipulace.

Logika říká následné, každá mince má dvě strany, podobně Babiš v politice. Jedna říká o skutečnosti že Babiš prostě neslétl z nebe a prošel si možnostmi a zákonným prostředím jako každý v republice a s tím pracoval. Teď v době kdy se dnes pokládají určité mantinely k uzavření děsivého stavu po postkoaliční smlouvě se to vidí jinak. Druhá strana mince říká, je zde hospodářský růst na pozadí hrozící ekonomické světové krize, snaha stabilizovat stát a uzavřít jednu tunelářskou kapitolu naší země, vrcholící uprchlická krize a teroristické útoky. V této doně si prostě nemůžeme dovolit shodit vládu a vstoupit do období bezvládí. To by hned využil Zeman a vytvořil by loutkovou úřednickou vládu, následoval by odliv investic a jasný vzkaz do světa, pozor tato země trestá podnikatele ... .

Naučter se takto používat svoji hlavu, realitu a vždy zde platí a bude platit zákon, kdy.

2 1
možnosti
Foto

Takže Vám v podstatě nevadí, že je A.Babiš a nyní použiji úryvek ze svého předposledního článku cit.

,,Příjemcem i kontrolorem v jedné osobě.

Je velmi zvláštní jak může Andrej Babiš být příjemcem 2,6 mil.€ z evropských fondů, a ještě být jako ministr financí zároveň garantem vůči EU."

Navíc, když je spjatý s aférou, kterou vyšetřuje nejen policie ČR, ale i OLAF. Kdo kontroluje Babiše? Kdo zaručí že Babiš nezneužívá ministerské křeslo financí ku svému prospěchu? A jak je možné, že nebyl, alespoň po dobu vyšetřování odvolán z funkce?

1 0
možnosti

...ta lesklá a horká střela uprostřed jeho čela, našla si mrcha cíl...;-D

2 0
možnosti

..mne napdlo spíše toto...

....nějaká mrcha tu tvrdí že je prej Pravda

a zatím se potlouká nahá a ve škarpě spí

ubohá Pravda se brání a přiznat se nechce

to máš holka marný jak chceš se dušuj a křič

Lež zatím potvora ukradla vzrostlýho hřebce

a dlouhý a pěstěný nohy ji odnesly pryč.....

1 0
možnosti