Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

D81a61d45a74k 57P81e90t14r

19. 11. 2015 4:40

Autore, ten zamanovský zákaz je trvalý nebo nebo jen na určitou dobu? Opravdu se můžete pokálet radostí, že studentům bylo odepřeno v jistou dobu projít s kytičkami.

11 7
možnosti
Foto

No, pokud byste zde nedal ten odkaz, ta by si to asi nepřečetl, protože tento a předchozí článek pana Malého jaksi podivně z hlavní stránky blogu zmizel.

1 0
možnosti
Foto

RvOpakovaně, naposledy 15.11 BYLO PO ZASEDÁNÍ BEZPEČ. RADY STÁTU AVIZOVÁNO ZVÝŠENÍ OSTRAHY I BEZP. OPATŘENÍ!A tomu odpovídala i opatření na Albertově!Tím spíše, že tam měl být i prezident. Že to znemožnilo některým ,,angažovaným" komedii dle scénáře lońského roku, resp. provokaci, o tom není pochyb. A tak se zase jen uboze plive a nadává. Je až úsměvné, jak jiní, ve snaze zachytit ,,ubohé studenty" dokumentačně, ,,propíchli" i účast ,,leckoho";-D Mj. i jednoho I na blogu ,,nesmírně oblíbeného virtuálního mluvčího", ,,personu" vpravdě nezaměnitelnou:-P I jiné;-)

15 14
možnosti
Foto

Ale i kdyby nebylo zvýšené nebezpečí. Je přece naprosto normální, všude ve světě, že když někde na volném prostranství mluví president, tak se mohou policajti a bezpečnostní agenti zbláznit, aby zajistili maximální minimalizaci rizika. Ti študáci mohli klidně přijít o pár desítek minut později, až se president vypovídal. Pak by je nikdo nezastavil. Jenže to by pak zase nezajímalo novináře, kteří podporují ten hoax o tom, jak chudý český student na svých právech ukrácen byl.

13 5
možnosti
Foto

Opravdu mne přivádí do úžasu, jak snadno někteří nalítnou hoaxu.

4 5
možnosti
MN

vase tvrzeni o tom, ze Zeman nechal zavrit Albertov pro sebe, je tak hloupe, ze vlastne ani nema cenu k nemu neco uvadet. Mozna byste se mel informovat jak postupuji ochranne sluzby cizich prezidentu v dobe zvyseneho nebezpeci. Z clanku je citit jen nenavist a hloupe odsuzovani cloveka, bez dukazu ostouzeni .. nepodal jste ani dukaz o jakemkoli pokynu prezidenta na uzavirani ulice, coz samo o sobe proste nejde, dokonce ani o tom, ze by snad byl opily. Vylil jste si proste jen zlost - ale to vam nepomuze a v ocich mnoha lidi pouze klesnete! Preji vam hodne ctenaru, kteri vam daji za pravdu.

15 13
možnosti
KT

Vy jste asi neslyšel vyjádření "nesmírně oblíbeného" Ovčáčka ve středečních večerních zprávách ČT?

8 2
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 642x
Jsem ten, jenž má přání, býti psavcem bez přestání.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Co právě poslouchám