Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Senátoru Velebovi jde ale zejména o něco jiného!! Po jeho "slavné" straně SPOZ doposud při volbách neštěkl ani pes, protože kromě velebení svého Pána Boha neměli žádné téma, neměli co nabídnout. A nyní jej osvítil Duch svatý - nabídne té naštvanější části národa to, že budou silně bojovat proti koncesionářským poplatkům. No a jak znám tu jednodušší část národa tak se mu do parlamentu nyní podaří vstoupit. A té televize je mně líto - je zralá na reorganizaci, zejména zpráv. Je zralá na vyhození gen. ředitele a na vyhození uřvaných komentátorů a komentátorek, kteří se neptají hostů ale vnucují jim své názory. Ale rozhodně by mně bylo líto některých pořadů, sportu, zpráv o počasí, krajových vysílání, atd. atd. atd. A rozhodně se nechci soustavně dívat na dopravní nehody, přepadávání a informace ze života VIP hlupáků.......

1 0
možnosti
VA

Já jsem se na RRTV obrátila, výsledek ? Poslali mi nic neříkající dvoustránkové vyjádření, jak se řídí analýzami a že má stížnost na zaujatost moderátora je mimo mísu 8-o Každý, kdo na ten Hyde park koukal to viděl, ale analýza je holt analýza !;-€ Tak laskavě jděte do háje s takovými návrhy:-P Ona totiž rada je stejně TOP jak ČT!

2 0
možnosti
AK

Ať si tu propagandu platí ti, kteří ji zadávají, nevím, proč bychom ji za někoho měli platit my. Věřím, že to bylo "geniálně" vymyšleno, vymývat lidem mozky a ještě je to nechat zaplatit.

3 1
možnosti
TP

T78o52m29á45š 74P59í95c18l

11. 3. 2015 23:19

Člen televizní rady před časem přiznal, že podmínkou možnosti fungování veřejnoprávní televize je šíření lživé propagandy ve zpravodajství (smutné je, že každý svéprávný jedinec si toho všiml i bez přiznání). Tak co tady řešíme? Nutit lidi platit za vymývání vlastních mozků a lhaní? NEPLATIT.

5 2
možnosti
FS

Pane Picle, tuto formulaci jste si vymyslel!! O žádné podmínce možnosti fungování  se nemluvilo. Ten pán mluvil, že by zde měla být určitá forma výchovného působení v duchu intencí evropské kultury! Ale nebyl to imperativ, byl to jeho názor, co by tam asi mělo být.....

0 0
možnosti
JZ

On už si tu ČT někdo platí , copak to není znát ?

4 1
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 642x
Jsem ten, jenž má přání, býti psavcem bez přestání.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Co právě poslouchám